pre-weddingshoot

Preweddingshoot
Een preweddingshoot of verlovingshoot is een fotoshoot van een uur op een locatie naar keuze. De kosten hiervan zijn 125,- en dit is inclusief de nabewerkte foto’s op 1200px
Actietarief!
 Als jullie de bruiloft vast laten leggen door FotoBregman krijg je een preweddingshoot aangeboden voor het actietarief van €75,- Het is een leuke manier om alvast wat beter kennis te maken en de foto’s mag je gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart en feestgids

Prewedding Reinier en Jeanine

Bij het Kasteel van Duijvenvoorde hebben we op een mooie zomermiddag de foto’s gemaakt voor de preweddingshoot.Lees verder »

Prewedding Johan en Reina

Op een schitterende zomeravond hebben we de plaatjes gemaakt voor de preweddingshoot van Johan en Reina. Langs de kustLees verder »

Prewedding Pieter & Eline

Voor de prewedding van Pieter en Eline zijn we naar Clingendael afgereisd. Gelukkig bleek de Japanse tuin ook geopend,Lees verder »

Prewedding Patrick & Marinda

Kortgeleden de preweddingshoot gedaan met Patrick & Marinda. Op een schitterende dag hebben we de plaatjesLees verder »

Prewedding Jan Willem & Miranda

Maandagavond bij Kasteel Duivenvoorde de preweddingshoot gefotografeerd met Jan Willem en Miranda. Het was een gezelligeLees verder »

Prewedding Nico & Irma

Vorige week de preweddingshoot gedaan met Nico en Irma. Twee keer moesten we de fotosessie verzetten door regenachtigLees verder »

Prewedding Peter & Lisette

Bij de laatste zonnestralen van 2012 de preweddingshoot gedaan met Peter en Lisette. In het mooie Clingendael hebben weLees verder »

Prewedding John & Janneke

Vorige week de preweddingshoot gedaan met John en Janneke. In het park bij de Euromast hebben we tijdens een ontspannenLees verder »

Prewedding Thijs & Nicolet

De schitterende herfstkleuren beginnen zich overal te laten zien. Vandaag met Thijs en Nicolet de preweddingshoot gedaanLees verder »

 

 

 

M e e s t   b e k e k e n
F a c e b o o k