Bruiloft

Reportage
Gemiddeld ben ik bij een bruiloft rond de zes uur aanwezig. Van die 6 uur wordt er doorgaans 1,5 tot 2 uur besteed aan het maken van een onvergetelijke reportage. Door voldoende tijd in te plannen, voorkom je stress en is er optimaal de tijd om een blijvende herinnering vast te leggen. In een vrijblijvend intakegesprek kun je specifieke informatie krijgen en afspraken maken.
Album
De reportage van je huwelijk verdient een professioneel album wat gegarandeerd een leven lang mee gaat. Het album wordt digitaal opgemaakt en je krijgt hiervan eerst de drukproef te zien. Mocht je een foto toch willen verwijderen, of juist een foto toevoegen is dat mogelijk. De albumopmaak is ongeveer 8 weken na de bruiloft gereed.
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf je album te maken, je kunt dan kiezen voor een USB-stick met de nabewerkte foto’s.
Werkwijze
We maken een afspraak waarbij het bruidspaar bij mij langskomt om kennis te maken en de reportage door te spreken. Een van de belangrijkste zaken voor een optimaal resultaat is dat er een goede “klik” is tussen het bruidspaar en de fotograaf. Ik zie het dan ook als mijn taak om er voor te zorgen dat jullie op de spannende dag toch ontspannen op de foto’s staan.
Voor mij is het belangrijk om er achter te komen wat jullie persoonlijke stijl is en dat terug te laten komen in de reportage. Bekijk vooraf alvast deze site zodat jullie een beeld hebben van mijn fotografie. Ik vraag jullie ook een aantal favoriete foto’s uit te kiezen, zodat ik helder heb wat jullie wensen zijn. Er zijn vele mogelijkheden (bijvoorbeeld: “modern”, “klassiek”, een serie sepia of zwart/wit enz.). Verder laat ik voorbeelden zien van albums en de opmaak.
Het schema van de dag wordt besproken, voor een reportage wordt standaard 1,5 tot 2 uur gepland.
Alle afspraken zet ik in een document en stuur ik jullie toe.
Bedankjes
Bedankjes om dezelfde dag al mee te geven aan de gasten zijn er vanaf €1,25
Opmaak in overleg, lettertype, inzetjes en andere wensen bespreken we tijdens het intakegesprek.bedankjesweb
Tarieven
Een bruiloft is maatwerk, elke bruiloft is uniek. In een vrijblijvend intakegesprek lopen we de dag door en zorg ik voor een offerte op maat. Een reportage is al mogelijk vanaf €495,- (4 uur) en een album vanaf 295,- Reiskosten zijn tot 200 km inbegrepen.
Rekenvoorbeeld
Gemiddeld ben ik 6 uur aanwezig, de investering hiervoor is €695,- inclusief een album van 30×30 cm 50 blz. (€495,-) met een leersoort en voorzijde naar keuze kom je dan op een totaalprijs van €1190,-

Han & Joanne

Enkele weken geleden gaven Han en Joanne elkaar het Ja-woord. Van dit superenthousiaste stel mocht ik de onderstaandeLees verder »

Mark & Johanna

Het is de hoogste tijd voor een update. Ditmaal foto’s die al voor de zomervakantie gemaakt zijn. Mark en JohannaLees verder »

Gerben & Aline

Kortgeleden de zonovergoten bruiloft gefotografeerd van Gerben en Aline. In de mooie Trompenburgtuinen in RotterdamLees verder »

 

 

FotoBregman KVK: 27335630 – BTW-nr: NL181502562B01 –

M e e s t   b e k e k e n
F a c e b o o k