Pieter & Eline

Gisteren was het de trouwdag van Pieter en Eline. Het was schitterend zomers weer. Het karakteristieke plaatsje Goedereede kan een nieuw feit toevoegen aan haar rijke historie, namelijk de reportage van Pieter en Eline op 3 juli 2014. Hieronder een paar plaatjes uit die reportage.

Pieter en Eline, van harte gefeliciteerd!

Pieter en ElinePieter en Eline

Pieter en Eline - juli 4, 2014 - 7:59 pm

Pieter, dit ziet er geweldig uit! Dankzij jouw ontspannen houding was de reportage ontzettend relaxed. Door jouw vakmanschap en creativiteit hebben we nu een fantastische herinnering aan een mooie dag. We zullen dit zeker niet onder stoelen of banken steken en waar ook maar kan reclame maken voor FotoBregman. We zien uit naar het album etc.!

Uw e-mail wordt niet openbaar gemaakt Noodzakelijke velden zijn gemarkeerd *

*

*

M e e s t   b e k e k e n
F a c e b o o k