Groepsfoto’s

Het seizoen voor groepsfoto’s is weer van start gegaan. Zoals al eerder vermeld, is het een bijzonder drukke periode. Een tijd lang heb ik geen groepsfoto’s meer gemaakt, maar door de aanschaf van nieuwe apparatuur ga ik nu weer met 100% voor de beste resultaten.

De meeste groepsfoto’s maak ik in de studio, maar voor groepen groter dan acht personen wordt er een locatie gezocht.

Zo ook afgelopen zaterdag. Met een enthoussiaste groep bij het Noord-Aa een groepsfoto gemaakt.

Ondanks het bewolkte weer en dankzij de mobiele flitser aangestuurd door een Skyport trigger werden het erg leuke plaatjes.  De flitser staat op enige meters afstand en door subtiel in te flitsen, komen kleuren en contrasten veel mooier over.

afdruk_img_5259.jpg

afdruk_kopie-van-img_5317.jpg

Uw e-mail wordt niet openbaar gemaakt Noodzakelijke velden zijn gemarkeerd *

*

*

M e e s t   b e k e k e n
F a c e b o o k